Закупените стоки от онлайн магазина за МЪЖКИ И ДАМСКИ КОЖЕНИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА СЕ ДОСТАВЯТ чрез куриерска фирмa Econt  на адреса, който е попълнен от купувача при изпращането на заявката.

Стоките закупени от онлайн магазина Moni-Style.com се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента, като сумата зависи от теглото и стойността на наложения платеж.

При изпращане на закупени стоки от онлайн магазина до офис на фирмата куриер, клиентът заплаща между 15% и 20 % по-ниска цена за доставка.
Куриерската фирма, с която работи Moni-Style собственик на онлайн магазина разполага на своя сайт с електронен калкулатор, с които може да бъде пресметната точната цена за доставка.

Доставката се извършва в срок от 24ч. до 72ч. часа след извършване и потвърждаване на поръчката, с изключение на празничните и почивни дни.  Заявки приети след 16.00ч., се обработват на другия ден!

Публикуваните ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА и др. са налични на склад и могат да бъдат поръчани. Стоки, които нямат наличност наш оператор ги сваля от публикация докато не бъдат доставени отново.

Разходите по доставката се поемат от клиента.
За информация: Цената на обикновена доставка до офис на куриерската фирма е на стойност между 3.20лв. и 5лв., а цената на доставката до избран от Вас адрес е на стойност приблизително 5-8лв.

Клиентите на онлайн магазина могат да заплатят закупените продукти чрез наложен платеж /заплащане след получаване на закупените стоки/.

ПЛАЩАНЕ

ПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАКУПЕНАТА СТОКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ЧРЕЗ ДИРЕКТЕН БАНКОВ ПРЕВОД, КАТО ПРИ ТОЗИ ВИД ПЛАЩАНЕ СТОКАТА СЕ ПОЛУЧАВА СЛЕД ОТРАЗЕН ПРЕВОД ПО БАНКА ПОСОЧЕНА ОТ MONI-STYLE.COM